Wednesday, 13 January 2016

Jom Borong Stokin


Berikut merupakan customer yang selalu membeli dan memborong stokin dengan saya...

Kelebihan stokin yang saya jual

- bukan FAKE (bukan tiruan seperti yang terdapat di pasaraya **** )
Sebab saya terjumpa lambakan stokin ni di pasaraya **** memang banyak sekali. Siap buka booth...Stokin yang dijual pulak jauh lebih murah dari yang ini..ye la dah xde kualiti mmg murah kan. Tapi buat apa kita nak sokong produk yang xde kualiti bukan? Made in China...

Stokin yang saya jual ada kualiti...insyaAllah produk ada kualiti dan dikilangkan di negara Islam. Patut sokong negara Islam...

- stokin ni xjarang, tp xboleh bawa solat ye...ada satu lagi yg lebih tebal (tgk kt bawah..harga lebih sedikit) tp kedua2 jns stokin ni dikilangkan kilang yang sama...





Sepasang RM6 (harga offer)
(tak termasuk postage tau)


Untuk borong stokin yang banyak blh wasap terus +6 011.36373362 (Rohana)
Retail/jualan runcit pun jual...jangan malu bertanya...boleh je... :)


Stokin di bawah ni lebih tebal daripada stokin di atas...n boleh bawa solat
No whatsapp di bawah boleh guna tapi sebaik2nya pakai no baru saya 011.36373362 sbb no tu dah xblh guna...

stokin ni sama panjang dengan stokin di atas (sampai paras lutut)
xmudah terkoyak atau berbulu...getah pun xmudah meloros (xmudah jatuh ke bawah)

saya rekemen amik yang ni... 2 in 1 (pakai solat n jalan2)

Ada warna hitam dan beige (warna kulit asia) sahaja...




Boleh compare ye...ketebalan kedua2 stokin ni macam mana...




Sebarang pertanyaan blh direct whatsapp +6 011.36373362 (Rohana)







Tudung Bidang 60


Sehelai RM28

Tapi saya bagi RM25. RM3 saya sedekah kepada pembeli...
Tudung ni siap berjahit tepi...beli boleh terus sarung
Saya beri free pouch kepada anda. Itu pun selagi ada stok...kalau xde stok, dpt kain tudung je la hihi...


Untuk tempahan boleh terus whatsapp saya

+6 011.36373362
Rohana



Tuesday, 14 April 2015

Stokin Sandy


Stokin Sandy warna krim dan hitam

Harga sepasang RM6 (harga asal RM8) sementara masih ada stok, jom order sekarang

Nak jadi ejen jualan??
Boleh beri nama anda, lokasi...

kemudian text kan ke +6 011.36373362

Saya akan bantu anda...

Ejen jualan hanya mendapat keuntungan yang sangat tipis..tp tidak mengapa kerana sekurang2nya anda tak perlu keluar modal yang besar. Just cari customer sahaja...bila jumpa customer (tak kisah la online ke offline) anda minta customer tu bank in kpd anda...apa yang anda perlu lakukan slps tu? anda cuma bank in/ transfer duit postage (pos - biasanya RM6-RM10 bergantung kpd tempat atau berat stokin tu) sahaja k...



Untuk pengetahuan anda di luar sana...stokin sandy ni original yer. Kalau fake kualiti dia x akan sama dengan yang ini. regular customer saya akan repeat order sbb dia tau yg saya jual ni memang tahan lama. Ada yang cakap, beli dari "A" tak sama kualiti dengan membeli/memborong dengan saya....

Nak tahu fake macam mana ye...
Kalau nak tahu pm saya 011.36373362



Pada pandangan saya, ni first time nak beli stokin sandy...hihi...memang dia sendiri pun xtahu rupa plastik sandy...tak pun dia pernah pakai stokin sandy, tp beli hat tiruan punya. cover lain kan....




Stokin Silvy opaque pun ada saya jual yer...Sepasang RM9 sahaja (RM10 harga pasaran) Lebih tebal daripada stokin sandy...dua2 stokin ni dari kilang yang sama. Jd x jd masalah...kalau beli sandy, jalinan benang x serapat stokin silvy opaque. 



Say yes to sock
kerana kaki juga aurat...
jom kita pakat2 pakai stokin...
dulu saya sekolah agama...semua diwajibkan pakai stokin, xpe la..masa tu stokin mudah dapat. Tp sekarang ni...zaman milenium lagi mudah dapat kan. Tekan2 dah jumpa...ha...tunggu apa lagi...jom la order

Amik no tepon ni...

+6 011.36373362 (Rohana) simpan tau... 

Fan Page saye??