Tuesday, 14 April 2015

Stokin Sandy


Stokin Sandy warna krim dan hitam

Harga sepasang RM6 (harga asal RM8) sementara masih ada stok, jom order sekarang

Nak jadi ejen jualan??
Boleh beri nama anda, lokasi...

kemudian text kan ke +6 011.36373362

Saya akan bantu anda...

Ejen jualan hanya mendapat keuntungan yang sangat tipis..tp tidak mengapa kerana sekurang2nya anda tak perlu keluar modal yang besar. Just cari customer sahaja...bila jumpa customer (tak kisah la online ke offline) anda minta customer tu bank in kpd anda...apa yang anda perlu lakukan slps tu? anda cuma bank in/ transfer duit postage (pos - biasanya RM6-RM10 bergantung kpd tempat atau berat stokin tu) sahaja k...



Untuk pengetahuan anda di luar sana...stokin sandy ni original yer. Kalau fake kualiti dia x akan sama dengan yang ini. regular customer saya akan repeat order sbb dia tau yg saya jual ni memang tahan lama. Ada yang cakap, beli dari "A" tak sama kualiti dengan membeli/memborong dengan saya....

Nak tahu fake macam mana ye...
Kalau nak tahu pm saya 011.36373362



Pada pandangan saya, ni first time nak beli stokin sandy...hihi...memang dia sendiri pun xtahu rupa plastik sandy...tak pun dia pernah pakai stokin sandy, tp beli hat tiruan punya. cover lain kan....




Stokin Silvy opaque pun ada saya jual yer...Sepasang RM9 sahaja (RM10 harga pasaran) Lebih tebal daripada stokin sandy...dua2 stokin ni dari kilang yang sama. Jd x jd masalah...kalau beli sandy, jalinan benang x serapat stokin silvy opaque. 



Say yes to sock
kerana kaki juga aurat...
jom kita pakat2 pakai stokin...
dulu saya sekolah agama...semua diwajibkan pakai stokin, xpe la..masa tu stokin mudah dapat. Tp sekarang ni...zaman milenium lagi mudah dapat kan. Tekan2 dah jumpa...ha...tunggu apa lagi...jom la order

Amik no tepon ni...

+6 011.36373362 (Rohana) simpan tau... 

Fan Page saye??